Groene Stad Achter De Duinen

 

-OP NATUURLIJK AVONTUUR IN DEN-HAAG- Wij zijn op zoek naar partners voor het realiseren van mijn droom! Het maken van een sprookjesachtig mooie natuurdocumentaire over de biodiversiteit van de stad Den Haag en haar omgeving.
De gemeente Den-Haag heeft een unieke kuststrook, schitterend duingebied, fantastische bossen, heerlijke parken en waterpartijen met een fascinerend onderwaterleven, wat voor velen niet zichtbaar is maar veel te vertellen heeft!

Al meer als een jaar zijn wij bezig met de voorbereiding van een natuurdocumentaire over onze Groene Stad Achter De Duinen, na vele uren in het veld en de eerste ontberingen van de natuur, zijn wij trots dat wij nu ook de eerste beelden kunnen laten zien. Hierin brengen we de natuur in en om Den Haag op sprookjesachtige wijze in beeld.

Er is ruimte voor partners die ons project financieel of op andere wijze willen ondersteunen. In deze tijden van duurzaamheid en aandacht voor het milieu is een groen imago belangrijk. Wij garanderen jarenlange positieve publiciteit. Doordat de bekende Haagse persoonlijkheid Sjaak Bral heeft zich als ambassadeur aan ons project verbonden. – www.sjaakbral.nl –

We hebben als makers geen winstoogmerk. Als dank voor de financiële bijdrage van de eventuele partner stellen wij de documentaire gratis ter beschikking voor marketing en/of educatieve doeleinden.

Wilt u meer informatie horen wij dat graag, dan kunt u een mail sturen naar groenestad@outlook.com

Als u de teaser zou willen delen met uw connecties en Social Media Kanalen zou u ons heel blij maken!

Wij horen graag van u of zullen we zeggen … tot ziens?

Met vriendelijke groet & Hâh je Haags,

Stichting Groene Stad Achter De Duinen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Voorzitter: Ronald Dijkhuizen – Mobiel 06 – 51315224

Secretaris: John Ardon – Mobiel 06 – 53674017

Penningmeester: Hans Kortman – Mobiel 06 -50988202

 

Ambassadeur: Sjaak Bral – e-mail – bral@sjaakbral.nl

 

Producent & Cameraman: Robert Hughan – Mobiel 06-54781171

 

E-mail: groenestad@outlook.com